Laten we samen wat moois maken!

Neem contact op

Vragen of een idee? Neem vrijblijvend contact op via het formulier en ik zal snel bij je terugkomen!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
      VEELGESTELDE VRAGEN
Ik heb wat veelgestelde vragen opgesteld. Hopelijk helpen deze om je vraag nog sneller te beantwoorden!
Waar kan je mij precies mee helpen?

Logo's, websites, huisstijl, foute kersttruien, sokken en zelfs boeken. Je kan het zo gek nog niet bedenken (op design gebied) of ik heb er waarschijnlijk wel ervaring mee. Twijfel je? Vraag gerust! Dan kijken we of het een geschikte opdracht is.

Werk je op basis van uurtarief of projectprijs?

Normaliter werk ik op basis van een projectprijs, dit is vaak voordeliger voor jou als klant dan op uurtarief. Mocht de opdracht zich beter lenen voor een uurtarief, dan is dat altijd een optie.

Hoe lang ben je al bezig met design?

Ik begon op mijn 16e al met het meedoen aan logo-ontwerp wedstrijden. Nadat ik er ook nog een snel een paar won (en dus geld verdiende), ben ik op zoek gegaan naar manieren om van mijn hobby mijn werk te maken.

Hoe lang duurt een project?

De grootte van het project bepaalt uiteindelijk hoe lang iets duurt. Ik werk snel en zorgvuldig, dus kan vaak binnen een korte tijd een representatief eindresultaat opleveren. Het voordeel van werken met mij zijn korte lijntjes, die er voor zorgen dat de effectiviteit omhoog gaan.

Hoe werkt het met betalingen?

Wanneer we akkoord zijn over een opdracht wordt bij een nieuwe klant altijd vooraf 50% gefactureerd en tijdens de oplevering de resterende 50%. Daarnaast ben ik lid van de KOR, dit betekent dat er geen BTW wordt berekend, extra voordelig voor particulieren dus!