Partyboat

Hoe geef je studenten een onvergetelijke avond?

      Project INTRODUCTIE

Partyboat biedt studenten een platform waarmee ze een gezellige avond kunnen beleven.

Studenten spelen vaak veel verschillende spelletjes, maar er is geen enkele app die zoveel leuke en unieke spelletjes bundelt. De app heeft één jaar na de lancering zo’n 40.000+ downloads in Nederland en België (en soms zelfs daarbuiten) bereikt.

Categorie:
UI/UX Design
,
Branding
Mijn rol:
App Design, Branding
      Project DETAILS

Partyboat kent vier gezelschap spelletjes die je met je vrienden kan spelen om de avond goed te beginnen!


Pier Pressure
Maak kennis met Pier Pressure, de verbeterde Picolo! Bij het spel Pier Pressure vul je de namen in van al je vrienden die mee willen spelen, Wij regelen de rest! Je voert opdrachten uit, beantwoordt (gekke, leuke en aparte) vragen. Een leuke game om de avond mee te vullen en om goed in de stemming te komen.

Flessenpost
Flessenpost is een gezellig "doorgeef" spel! Eén iemand is de quizmaster, het spel begint links naast de quizmaster. Er loopt een onzichtbare timer die plotseling af gaat, het doel is om dan niet aan de beurt te zijn, want dan heb je verloren! Je mag de beurt pas doorgeven als je een vraag goed hebt beantwoord. Dit kennisspel gaat snel en zorgt voor een chaotische sessie!

Pier Pressure Pikant (18+)
Pier Pressure Pikant is de heetste party game van de app. Waarbij de reguliere Pier Pressure nog relatief rustig verloopt, gaan bij Pier Pressure Pikant alle regels overboord. Niks of niemand is meer veilig en er zullen geheid onvergetelijke dingen gebeuren. Niet bedoeld voor de preutse of bange personen onder ons. Geen onderwerp is niet bespreekbaar en geen persoon kan zich verschuilen. De opdrachten zijn intens en de vragen zijn op het randje! Speel het maar….als je het aandurft!

30 Knopen
30 knopen is een afgeleide van 30 seconds, maar natuurlijk met een leuke twist. Raad zoveel mogelijk van de 5 woorden binnen 30 seconden, zonder woorddelen, vertalingen en afkortingen te noemen. Doe goed je best om te winnen, want verliezen wil natuurlijk niemand.