Over mij

Ik ben een ervaren designer met talent voor het bedenken van innovatieve oplossingen voor complexe problemen.

Ruben Albrecht
      Wie ben ik?
Hoi! Ik ben Ruben, een veelzijdige digital designer uit Nijmegen. Met enthousiasme en leergierigheid tot iets moois komen, dat geeft mij energie! Daarnaast houd ik van voetbal & padel en vind ik het leuk om te koken.

Als toegewijde digital designer specialiseer ik me in het (door)ontwikkelen van merken, met een specifieke focus op digitale vormgeving. Ik bied een solide basis aan bedrijven die hun online aanwezigheid willen versterken. De kern van mijn aanpak ligt in persoonlijke betrokkenheid en een nauwe samenwerking met jou, waarbij unieke digitale ontwerpen worden gecreëerd die de essentie van jouw bedrijf weerspiegelen.

In mijn onderneming is geen uitdaging te groot; met vastberadenheid en een scherp oog voor detail richt ik me uitsluitend op mijn expertise gebied. Als digital designer ben ik gedreven om jouw merk een onuitwisbare digitale indruk te geven. Laten we samen de creativiteit opzoeken voor een opvallende en betekenisvolle online aanwezigheid.

      MIJN OPLEidingen
Diploma
Onderwijsinstelling
Master New Media Design; Communication and Information Sciences (2023 - 2024)
Tilburg University
Merchandising
-
Print
-
Logo design
-
Huisstijl
-
Webdesign
-
Illustrator
-
Photoshop
-
Slack
-
Doodle
-
Merchandising
-
Print
-
Logo design
-
Huisstijl
-
Webdesign
-
Illustrator
-
Photoshop
-
Slack
-
Doodle
-
      WAAROM IK?
Mijn expertise in het creëren van effectieve oplossingen kan jou helpen je doelen te bereiken. Met mijn kennis, passie en ervaring ben ik de ideale keuze voor jouw bedrijf.
Creatieve probleemoplossing

Creatieve probleemoplossing

Mijn vermogen om innovatieve oplossingen te bedenken, zorgt ervoor dat ik unieke ontwerpen lever die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Vlotte ontwerpprocedures

Ik zorg ervoor dat projecten efficiënt en snel verlopen. Met een doeltreffende aanpak lever ik snel hoogwaardige ontwerpen die aan jouw verwachtingen voldoen en deze zelfs overtreffen.
Maatwerk

Maatwerk

Elk project wordt vormgegeven met aandacht voor jouw unieke wensen en eisen. Mijn specifieke focus voor elk bedrijf resulteert in op maat gemaakte ontwerpen.
Multidisciplinair

Multidisciplinair

Als multidisciplinaire ontwerper combineer ik diverse vakgebieden om een holistische en veelzijdige aanpak te bieden. Deze brede kennis stelt mij in staat om creatieve oplossingen te vinden die verder gaan dan één specifiek domein.